05 apr

Nyrenoverade stugor till salu

Gäststugor till salu!

Röda gäststugor med vita knutar i bra skick till salu, stugorna är 19 kvm och har en trevlig altan under tak. Dessa stugor är ordentligt byggda och producerade i slutet av 90-talet med grovt virke, vinterisolering och tegeltak. El dragen och stugorna är renoverade och nymålade både ut och invändigt. Flera av dem har även nytt golv.

Dem är utrustade med el, värme, tv, köksbord, stolar, ett litet pentry med kokplattor och micro. Totalt finns det fyra sovplatser i stugorna. Dessa stugor är välbyggda och producerade i slutet av 90-talet med ordentligt virke,

 Bygglovsritning ingår. Liknande stuga med på 15 kvadrat utan altan men med VC kostar idag ca 379 000 kr plus transport till Gotland * se husverket.se friggebod/klassisk med lev tid om 10-12 veckor.

Stugorna står klara för omgående leverans och står uppställda 300 meter norr om brandstationen i Visby. Pris från 197 000 kr. Transporter ordnas och kostar ca.12 – 15000 kr beroende på leveransen sträcka på Gotland. Transportören kan även hjälpa till med grundläggning i samband med transport mot överenskommen ersättning. Moms tillkommer på alla priser.

 

För mer information kontakta: 

Pigge Werkelin, Pigge@werkelinbolagen.se  070-766 64 60

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se bilder nedan,