05 apr

Nyrenoverade stugor till salu

Nyrenoverade gäststugor till salu!

Röda gäststugor med vita knutar i bra skick till salu, stugorna är 19 kvm och har en trevlig altan under tak. Dessa stugor är byggda och producerade i slutet av 90-talet med lite grövre virke, vinterisolering och tegeltak. El dragen och stugorna är renoverade och nymålade både ut och invändigt. Flera av dem har även nytt golv. Några av stugorna är inte målade utvändigt ännu så här kan man bestämma färg utan extra kostnad.

Stugorna är utrustade med el, värme, tv, köksbord, stolar, ett litet pentry med kokplattor och micro. Totalt finns det fyra sovplatser i stugorna. Dessa stugor är välbyggda och producerade i slutet av 90-talet med lite grövre virke än vad man ofta använder idag med dagens virkes priser.

Bygglovsritningar ingår. Liknande något mindre stuga på 15 kvadrat utan altan men med VC kostar idag ca 379 000 kr plus transport till Gotland * se husverket.se friggebod/klassisk med leveranstid om 10-12 veckor.

Stugorna står klara för omgående leverans och finns uppställda 300 meter norr om brandstationen i Visby. Pris från 197 000 kr. Transport ordnas och kostar ca.12 – 15000 kr beroende på leveransens sträcka på Gotland. Transportören kan även hjälpa till med grundläggning, framdragning av el och vatten o avlopp i samband med transport mot överenskommen ersättning. Moms tillkommer på alla priser.

OBS: Då alla stugorna inte är målade utvändigt ännu kan man välja färg utan extra kostnad!

För omgående visning av stugan kontakta Pigge nedan.

 

För mer information kontakta: 

Pigge Werkelin, pigge@werkelinbolagen.se  070-766 64 60

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se bilder nedan,